Din gravide krop vil takke dig!

Sidste chance

Du er gravid og der kommer snart et lille mennske ud til dig. Fra det øjeblik, du står med dit lille barn i armene, vil fokus for altid være flyttet væk fra dig selv over på et mennesker, som diú for altid vil elske højere, end du troede var muligt.

Det er derfor nu, du har tid og lyst til at fokusere på dig selv og din krop. Du går igennem mange forandringer både i krop og sind og det stiller store krav til dig.

En måde at skabe ro midt i denne store omvæltning, er ved at vælge graviditetsmassage. En massage, som har fokus på dig og din krop og blidt vil give dig den omsorg og behandling, som passer præcis til dine behov.

Hvad kan graviditetsmassage gavne?

Hvis du vælger graviditetsmassage, vælger du en blid behandling, som fremmer velvære og skaber forbindelse mellem krop og sind. Graviditetsmassage kan derudover også hjælpe på de fysiske udfordringer, som din krop kan opleve under en graviditet.

  • Søvnproblemer

Mange gravide oplever (specielt i sidste trimester) søvnproblemer. Det kan både skyldes tanker om alt det, der venter og kroppens forandringer og tyngden fra barnet, som på dette tidspunkt har vokset sig stort og tungt.

  • Ømme ben og fødder

De fleste gravide kender til ømme ben og fødder. Den ekstra vægt, er med til at skabe ømhed og ben og fødder mangler lidt kærlig omsorg.

  • Smerter i lænden

Som gravid kommer man tit til at lave en skævvridning i lænden, for at kompensere for den ekstra vægt foran. Det kan give smerter, som kan dulmes med massage.

  • Spændinger i ryg og overkrop

Ligesom ben og fødder, er også ryggen udsat for en ekstra belastning, som kræver en ekstra omsorg.

  • Uro og ængstelighed

Ligesom kroppen gennemgår en masse store forandringer, gør sind og følelser et også. Usikkerhed omkring den nye rolle, babyen og livet der venter efter graviditeten, kan være med til at skabe tankemylder.

Fokus på dig

Hvis det var din lille baby, der havde brug for lidt ekstra omsorg og en massage, ville du sikkert ikke tøve et øjeblik med at bestille en tid og lindre smerte eller overbelastning. Når din lille baby græder, trøster du den med kærtegn og kærlige ord. 

Sådan er det med graviditetsmassage – men her er der primært fokus på dig. Når du har ondt, kan det lindre. Når du er anspændt, kan det løsne dig op. Når du er urolig, kan det hjælpe dig med at finde ro.

Til gavn for din krop, dit sind og for dit barn.