Sådan får du et hurtig lån

Online lån er kendetegnet ved at det er langt nemmere at låne penge end hvis man går ned i en traditionel bank. Det er en nem og hurtig låne proces og man har pengene hurtigt. Det er også det branchen markedsfører sig på. Lån penge og få dem med det samme er en af de store forskelle imellem en online bank og en traditionel bank. En anden er at en online bank sjældent beder om sikkerhed eller spørger hvad pengene skal bruges til. 

Sådan søger du 

Låneprocessen ved et online lån er nem og hurtig. Det kræver kun at du har adgang til en computer med internetadgang. Derudover kræver det følgende:

  • At du har et NemID. Det skal du bruge til at ansøge om et lån
  • Du skal have en aktiv emailadresse. Emailadressen skal bruges til at modtage et lånetilbudfra låneudbyder
  • Du skal have en dansk adresse og være registreret hos Folkeregisteret
  • Du skal være myndig. Nogle låneudbydere kræver også at du er mere end 18 år.
  • De fleste kræver at du ikke står registreret i RKI som dårlig betaler

Da det er nemt at ansøge er det en god ide at søge mere end et lån. Ikke alene øger du dine muligheder for et positivt svar, men du har også mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud og finde det billigste. Husk at sikre dig, at du kan tilbagebetale lånet tilbage før tid, hvis du ønsker det.

Når du har gennemgået de forskellige lånemuligheder, skriver du under med dit NemID og du vil hurtigt have pengene på din konto. 

Du bør undgå

En af de fælder man bør undgå, når der lånes penge er at låne flere end man oprindeligt havde tænkt på. Dette er især nemt, når låneprocessen er så nem og hurtigt, da det ikke altid er helt gennemtænkt når der lånes. Det kan være svært at sige nej, når muligheden for at få lige den bærbar man har ønsket sig brændende, kan være ens indenfor få minutter. Samtidig kan det være fristende at låne lidt flere penge end den bærbare koster. Det kan hurtigt ende med at koste mange penge at låne penge, hvis man ikke husker at tænke sig om og ikke lader sig rive med.