Mobil sandblæsning – for et holdbart og pænt resultat

Mobil sandblæsning

Vi har mange års erfaring med sandblæsning af mur og facade. Vores kompetente fagfolk har stor ekspertise, og kan give dig den bedste rådgivning og behandling inden for området.

I denne artikel får du først viden om sandblæsning og derefter får du præsenteret 5 gode grunde til at vælge vores mobil sandblæsning. 

Ikke alle kender til metoden, men vi vil i denne tekst forklare dig, hvorfor sandblæsning er det sikre grundlag for at opnå et pænt og holdbart resultat. Metoden er enkel og effektiv, men skaber gode resultater og skal altid tænkes ind som grundlaget for en pæn facade.

Hvad er sandblæsning?

Mobil sandblæsning er en form for højtryksrensning, hvor vi blander luft og ovntørret sand med trykluft og derefter spuler det på den ønskede overflade. Sandblæsning er effektiv og vil gøre underværker for din facade.

Se her, hvor nemt en sandsblæsning af et hus er ved at følge dette link.

Mange huse sandblæses, fordi muren ikke har kunnet ånde og dermed har opbygget fugt og du bør derfor lade dit hus stå og tørre op i ca 1 måned efter sandblæsning. Når den måned er gået, kan du roligt arbejde videre med renovering af facaden.

Du skal være særligt opmærksom på at afdække både døre og vinduer inden sandblæsning, ligesom du skal afmontere tagrender, nedløbsrør og lignende.

5 gode grunde til hvorfor du skal vælge sandblæsning

Sandblæsning er udgangspunktet for at skabe et rent og bindende underlag. Ved enhver facaderenovering er det en god idé at starte med en fuldstændig afrensning af muren, for derefter at have det bedste udgangspunkt, for både at udbedre skader og give facaden den behandling, som du ønsker.

  • Fjerner rester af maling, kalk og løs puds.
  • Skaber et godt og bindende underlag for den nye behandling.
  • Fjerner urenheder som mos, alger og snavs.
  • Vedligeholder og plejer din facade.
  • Mulighed for at opdage og udbedre skader i muren/facade. 

Landets bedste pris

Mobil Sandblæsning tilbyder dig landets bedste pris. Prisen regnes ud på baggrund af husets størrelse og der gives en fast pris inden arbejdet begyndes. Derfor kan du være sikker på, at du ikke får ubehagelige overraskelser. Regningen sendes ud elektronisk inden igangsættelse af arbejdet.

Du har altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud og en vurdering af arbejdets omfang. Kontakt os, så rykker vi ud og ser på sagerne og giver dig efterfølgende den bedste pris.

Sandblæsning af din facade – fordi vi ved, hvad din facade trænger til.