Køb et brugt ur og få historien gratis

Hvis du går med tanker om at investere i lidt nyt til garderoben, eller måske gerne vil have et gammelt og historisk ur, du kan bruge til forretningsmøder og til finere arrangementer, så er du kommet til det rigtige sted. 

Alle ure, men specielt ældre ure af mere klassisk stil, sender signaler til menneskerne omkring dig om at du er organiseret og disciplineret, noget mange gerne vil vise, når de jagter store jobs eller gerne vil imponere forretningspartnere eller potentielle kunder. 

Den essentielle del af garderoben

Uret er i nyere tid blevet en fast del af enhver mand, kvinde og endda barns garderobe – men det har faktisk ikke altid været sådan. I gammel tid var det udelukkende kvinder der brugte ure, men under første verdenskrig det blev klart for de fleste mænd, at det faktisk var utroligt smart at kunne koordinere sine angreb og undgå at miste det tidsmæssige fodfæste. Ure gik fra at være damemode til at være et strategisk værktøj i kampens hede, og derfra steg populariteten kun. 

Forstil dig så, næste gang at du er ude og kigge på et brugt ur, at dette ur måske har været med i første verdenskrig, eller måske har en endnu vildere historie – en ret fantastisk tanke når man tænker over det. Ved at investere i bruge ure, investere du også i at holde historien i live. Det gode håndværk der er i brugte kvalitetsure vil sikre at de kan køre i mange år, og aldrig have det mindste problem. 

Hvis du har fået blod på tanden og tænker at du vil til ud og investere i et brugt kvalitetsur, så skal du lige huske én vigtig ting, at der findes mindst ligeså mange- hvis ikke flere falske brugte ure derude. Du skal vide hvad du bør kigge efter, ellers ender du måske med at smide en god sjat penge ud af vinduet på noget der bestemt ikke var pengene værd. 

Genbrugsen – den erfarne urmagers bedste ven

Hvis du er virkelig smart, og det er du, så læser du alt det du kan op på billige brugte ure og bruger det til din fordel. Det kan nemlig være utroligt svært at kende urene og ægteheden fra hinanden – og nogle mennesker i livet er ude på at snyde dig, læs derfor op hjemmefra. De vigtigste ting at have styr på er designet i årtiet hvor uret blev lavet, logoet og kvaliteten på materialerne.