Hvad er fordelene ved et kviklån

Der er flere fordele ved at tage et kviklån, frem for at søge en almindelig bank om et lån. Modsat banken der ofte er 2-3 uger om at behandle en låneansøgning, tager et kviklån som navnet antyder kun et par minutter og ofte har man pengene på kontoen med det samme eller senest indenfor et par timer. 

Det er ikke den eneste fordel der er ved et Kviklån. En anden fordel ved et kviklån er, at der ikke stilles krav om sikkerhed og der bliver heller ikke spurgt, hvad du skal bruge pengene til. 

Søg mere end et tilbud

Da det er hurtigt og nemt at ansøge, er det en god ide at søge mere end et kviklån og derefter undersøge, hvilke et af dem der har tilbudt dig de bedste betingelser. Det er især rentesatsen, ÅOP og betalingsbetingelserne du skal undersøge og sammenligne. Der er mange gode hjemmesider, der har et godt overblik over de muligheder der er og som tilbyder at komme med 3 forskellige lån, du kan søge. Det er nøjagtig det samme du ville gøre hvis du skal låne til en bil eller et hus. Her vil du også spørge flere banker om, hvad de vil låne dig og hvad det vil have af renter.

For at få et lånetilbud er det nødvendigt at have en mailadresse, så de har mulighed at sende dig tilbudet. Derudover skal du have et NemID som du skal bruge til at underskrive aftalen med. Det er et krav at du er fyldt mindst 18 år, nogle banker har et krav om at du er ældre. Det er også et krav at du har en dansk folkeregister adresse. 

Husk budgettet

Selvom det ofte kun drejer sig om få tusinde kr. man låner er det en god ide at have et overblik over, hvad du har af indtægter og udgifter. Derfor bør du starte med at lægge et budget. Dermed ved du hvad du maximalt kan betale tilbage hver måned. Du bør dog have luft i budgettet til en kop kaffe eller lignende eller til uforudsigelige udgifter. Ellers vil du være alt for sårbar og der er ikke mange der trives, hvis de sket ikke har penge tilovers i længere tid.

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk