Sommertjeklisten til år 2020

Sommeren 2020 var nok ikke helt som de fleste havde forestillet sig. Takket været coronavirussen der har ramt hele verden, er de fleste offentlige steder blevet lukket. Det inkluderer også aflysninger af stort set alle sommerens arrangemeter. 

Kombinerer vi aflysningen af alle arrangementer med at den globale flytrafik stort set er lukket ned, så har vi sommeren 2020 – nok den første sommer i dansk turismes historie hvor de største kunder ikke kommer fra Tyskland. 

Karatænen har fået mange mennesker til at aflyse sommeren (kun på papiret) og redesigne en mere coronavenlig udgave – men det kan være svært at komme op med et hav af gode ideer, hvis man lige havde gået op planlagt én ting. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Nedenfor finder du en sommertjekliste over din sommer 2020, så du er garanteret at have en god sommer herhjemme. 

Har du et sommerhus? 

Hvis du har et sommerhus, så er du i sandhed en af de mere heldige i Danmark. Sommerhuset er et helt fantastisk sted at hygge sig, nu hvor man alligevel ikke rigtigt kan være andre steder. Sommerhuset er desuden det perfekte sted at have- og holde projekter. Du kan gå i gang med små- og mellemstore renovationer, du har nemlig ikke andet end tid. 

Hvad med din grill?

Du kan også se på din grill situation. Hvis ikke du har et Komplet Grillsæt så sår du tvivl hos dine venner- og bekendte om du overhovedet har tænkt dig at holde sommer. En grill er måske en af de vigtigste elementer i en god dansk sommer – og sådan har det vidst altid været. 

Du bør tage på en vandretur i Danmark

Det er de færreste af os der rent faktisk tror at man kan tage på vandretur i Danmark. Landet uden høje bjerge og med store skove er ikke et sted hvor man kan gå på opdagelse i naturen tror mange – men mange har før taget fejl. 

Danmark emmer af gode naturområder der bare venter på at blive besøgt. Du har Silkeborgsøerne, der uden tvivl er noget at de mest bakkede og naturskønne område i Danmark. Du har Dollerup Bakker, hvor den sidste istid stoppede og trak tilbage – det har efterladt meget synlige spor i naturen deroppe. 

Derudover har du selvfølgelig også Bornholm, Danmarks dejligste ferieø. Hvis du og familien absolut vil ud på tur i denne sommer, så lad turen gå til Bornholm, her vil der være oplevelser for hele familien.