Sådan bliver du helt sommerklar

Takket været corona har tusindevis af danskere fået stukket en kæp i hjulet på deres drømme sommerkrop – og det er super irriterende når man har arbejdet på det igennem hele vinteren. 

Covid-19 har trukket alle fra centeret og deres andre sportsgrene direkte hjem i stuen for at have været indlagt med netflix og rengøring i hvad der føles som måneder og år – og det har altså gået ud over utroligt mange menneskers selvværd. 

Hvis du leder efter nogle gode måder stadig at blive sommerklar på, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel griber jeg fat i nogle effektive metoder til at få selvværdet i top med, nu hvor sommeren atter er over os. 

Kosmetiske indgreb – er det dig?

Botox – en genvej til et yngre og friskere udseende er altid en mulighed, hvis kalenderen er propfyldt med planer og du ikke kan se nogen som helst måde du ellers skulle klare den på – det er effektivt, flot og virker hver gang (hvis du selvfølgelig ikke tager en billig udbyder der ender med at gøre mere skade end gavn)

Botox er efterhånden blevet mere og mere udbredt og man skal ikke lede længen på gaden længere før man ser en med fillers i panden eller lidt i læberne.

Den naturlige vej

Er en utrolig hård vej, det ved de fleste der brugte hele vinteren på at jagte den. For at stadig kunne nå at komme i topform bør du selvfølgelig skrotte alt hvad der hedder usunde sager og istedet smide vægten med enten en juicekur eller noget der minder om det.

Det er ikke specielt sundt for kroppen at skulle smide mange kilo på en gang, så du bør som minimum regne med at få en smule uren hud af hele processen. Til gengæld er uren hud noget som solen oftest får bugt med i sidste ende, når alle affaldstofferne er blevet svedt ud. 

Du er hvad du spiser

Er et utroligt godt motto at have i livet. Hvis det ikke ser sundt ud eller virker til at være det, så er det det nok heller ikke i sidste ende. Hvis du gerne vil opnå både sundere hud og mindre talje bør du overveje at skære kødet fra din kost og istedet kigge på nogle af de lækre vegetariske retter der findes derude. 

Vegetariske retter er nemlig både sunde og indeholder oftest ikke specielt mange kalorier, hvilket gør det perfekt til det sunde vægttab.