Vind præmier på din julekalender

Elgigantens julekalender

Skrabespil er blevet utroligt populære i løbet af de sidste mange år, og derfor er der også en del virksomheder som er begyndt at bruge dem til markedsføring. Det har Elgiganten blandt andet gjort brug af. Det er også rigtig smart for dig, hvis du ønsker at få nogle flere ting fra Elgiganten og på samme tid have lidt sjov med din julekalender. De laver nemlig løbende Skrab og Vind kampagner hvor du har muligheden for at vinde store og flotte præmier fra butikken for at skabe opmærksomhed og reklame for dem. Der findes både fysiske og digitale skrab og vind konkurrencer, og begge dele er meget sjove fordi man få lov til at interagere med dem og gøre noget selv. Og man finder hurtigt ud af, om man har vundet eller ej.

Hvorfor vælge en skrabejulekalender?

– Du har mulighed for at vinde mange store præmier fra Elgiganten og det er en forretning som har mulighed for at sætte virkelig spændende og attraktive præmier på højkant. Det kan derfor virkelig godt betale sig at købe en julekalender til få penge og så have mulighed for at tjene pengene ind mange gange med de præmier som du måske får. 

– Det kan give lidt mere spænding til december måned. Der er altid noget sjovt ved at have en julekalender hvor man ikke ved hvad der kommer den næste dag. Det gør at man hver morgen vågner op og glæder sig til den næste dag og er spændt på hvad der kommer i den. Det er derfor rigtig smart til hvis du vil have noget mere glæde og spænding at se frem til. Så kan du tælle op hvor meget du får i løbet af måneden og håbe på at du får de figurer som du mangler. Og juleaften ved du præcis hvad du har vundet! 

– De er tit ret billige. Selvom præmierne i spillet er ret store, er det jo ikke sikkert at man ender med at vinde noget. Og derfor kan julekalendrene godt være ret billige, selvom det du kan vinde er meget værd. Derfor, selvom det ikke er sikkert at du vinder, kan det alligevel godt betale sig at købe en julekalender. Hvis du virkelig er interesseret, kan flere i din familie jo også købe en, og så kan I have sjov med at se hvem der vinder hvad og have større chance for at Vind på Elgiganten julekalender