Bliv klogere på måltidskasser

indhold i artikel

HelloFresh

HelloFresh er en af de helt nye spillere på det danske måltidskassemarked. Der er tale om et tysk firma, som rent faktisk leverer deres famøse måltidskasser til familier over hele verden.

HelloFresh ligger stor vægt på, at deres råvarer er lokale og dermed også så friske som overhovedet muligt. I forbindelse med dette koncept indgår de derfor altid aftaler med lokale leverandører og landmænd i de respektive lande, de nu engang befinder sig i. Det er vigtigt at påpege at økologi IKKE er deres pejlemærke, men til gengæld er god kvalitet det i stedet for.

HelleFresh er som sagt en tysk gigant, når det kommer til måltidskasser. Siden de startede i Tyskland, har de nu udviklet sig til at være aktive i hele 14 forskellige lande verden over. Baggrunden bag virksomheden går ud på, at de gerne vil give familier og singler muligheden for at kunne nyde gode, sunde og hjemmelavede måltider, uden alt det besvær med indkøb og forberedelse man normalt har i forbindelse med at lave mad.

Det er tyske Dominik og Thomas der startede HelloFresh tilbage i 2011. Dengang var drømmen og motivationen bag, at alle skulle have adgang til de bedst mulige ingredienser og god kvalitet.

HelloFresh er i Tyskland og mange andre lande kendt for, at levere mad der er af rigtig god kvalitet hver evig eneste gang. Når de nu gør det betyder det, at du som kunde får råvarer der er nøje udvalgt, om som samtidig ikke er blevet transporteret fra den anden side af jorden, i det omfang hvor det kan undgås. Men selvom de ønsker en hvis kvalitet, kommer det ikke til at påvirke prisen. Deres måltidskasser starter nemlig fra priser på 43,50 kroner.

Måltidskasser

HelleFresh har i alt 4 forskellige måltidskasser, som de kan tilbyde deres kunder. Der er tale om kategorier, som på alle områder imødekommer langt de flestes behov. Fælles for alle 4 kategorier af måltidskasser er, at de bliver leveret med opskrifter og friske råvarer, der gør det ligetil, at kunne gå i gang med at lave mad med det samme.

  • Klassisk er den måltidskasse hvor man kan kombinere kød, fisk og vegetariske retter. Du kan helt selv vælge hvilke retter du gerne vil prøve af.
  • Familievenligt er der udvalgt klassiske retter, som er børnevenlige og tilmed også meget hurtige at lave. Ingredienserne er friske og retterne nøje udvalgt.
  • Vegetarisk er måltidskassen der er pakket til med ingredienser til lækre vegetariske retter. Her finder du et hav af naturlige proteiner fra det vegetariske køkken, så ernæringen ligeledes er helt på plads.
  • Sidst men ikke mindst finder vi den hurtige. Du bliver her præsenteret for retter, der ikke tager mere end 30 minutter at lave.