Luk lyset ind i hjemmet med et simpelt trick

Lys, lys og atter lys

Man skal ikke have bladret i mange boligmagasiner, før man opdager, hvad der hitter blandt de moderigtige danskere.

Danskerne kan – ikke underligt vejrforholdene taget i betragtning – ikke få nok af lys! Det er øverst på prioriteringslisten hos de fleste boligkøbere i diverse boligprogrammer, og samtidig er det ofte det manglende lys, der tales ned i de boliger, der ikke er af interesse.

Men hvad så hvis man ikke har et tocifret millionbeløb til en moderigtig bolig?

Frygt ej! Det er her, Melholt’s Handels Center kommer ind i billedet. Med et simpelt trick kan din nuværende bolig – tro det eller ej – gøres til et sandt mekka af lysindfald, og i bonus hertil vil selvsamme trick forsyne dig med adskillige ekstra kvadratmeter i din alt for mørke og trængte bolig. 

Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er såmænd god nok. DIN bolig kan gøres til drømmeboligen lig dem, du sidder og sukker efter, når du hver gang falder i misundelsensfælden og bladrer igennem alle de boligmagasiner med uoverskueligt dyrt interiør, som du aldrig kommer i nærheden af at købe.

Med Meholt’s indvendige døre til hjemmet bliver dit hjem omdannet til dit drømmehjem. Melholt’s tilbyder franske døre i alle afskygninger, og med ét vil det mørke, der længe har opslugt din, i forvejen mørke, spisestue være erstattet af en smuk fransk dør, der forlænger køkkenet helt ind i dagligstuen. 

Det er slut med, at hjemmets kedelige døre bare er et besværligt element – nu er dine døre pludselig en vigtig del af selve indretningen!

Coronakrisen og al den tid i hjemmet, krisen har medført, har garanteret givet dig rig anledning til, at du har kunnet bande endnu mere over de upraktiske indretningsløsninger, du længe har levet med, men som du ikke har haft overskud til at gøre ved, når du er kommet hjem i et mørkt hjem efter en lang arbejdsdag.

Du har ikke længere nogen undskyldninger for ikke at transformere dit kedelige hjem til dit drømmehjem, der leder tankerne hen på sydlandsk idyl og feriestemning, hvor de franske døre slås op til solskin, lys, kaffe og velduftende morgenmad. 

Invester i den franske dør og gør dine gæster misundelige over det lysindfald, der nærmest blænder dem, så snart de træder ind ad døren i dit gamle, men nye hjem: indvendige døre. Du behøver jo ikke at afsløre over for dem, hvor simpelt – og billigt – det har været at skabe drømmehjemmet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *